De Praktijk

Mijn praktijkruimte thuis is op de eerste etage. Ben je slecht ter been, dan kunnen we een afspraak op een andere lokatie of een behandeling op afstand inplannen. Alle behandelingen en consulten kunnen namelijk ook op afstand plaatsvinden. Dan overleggen we via telefoon of e-mail hoe we de sessie zullen laten verlopen en spreken we een dag en tijd af.

Omdat ik naast het werk in mijn praktijk nog parttime werk, ben ik het best bereikbaar via e-mail.


Wat doe ik

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een energetische behandelwijze waarmee je op een snelle en praktische manier blokkades kunt weghalen. Dit kun je op jezelf toepassen maar ook bij anderen. Je kunt op het energetische, spirituele, mentale en ook fysieke niveau werken. Zo kun je lichter gaan leven zonder alle onnodige ballast. Je hoeft ook niet meer te weten waar iets precies is ontstaan en wat de oorzaken zijn. Heel veel kan nu direct opgelost worden.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je misschien eerst voelen wat er gebeurt, stuur mij dan een e-mail dan maken we een afspraak. In de praktijk is gebleken dat er met drie behandelingen veel opgeruimd en verwerkt kan worden, daarom plannen we gelijk drie afspraken. Blijkt het dat je geen drie sessies nodig hebt, dan passen we dat aan. Een sessie duurt ongeveer 45-60 minuten. Prijs per sessie: € 50,00

Reacties van twee cliënten na een serie Touch of Matrix behandelingen:
- "Ik ben vorig jaar bij je geweest en je hebt werkelijk mijn leven veranderd! Heel erg bedankt daarvoor.
Van een geestelijk en lichamelijk uitgeput iemand ben ik vandaag de dag een vrolijke meid met het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Ik ben niet meer hele dagen boos en gefrustreerd, maar erg positief.
Dit is waar ik om gevraagd heb, en het is erg bijzonder om het nu zo te mogen ervaren."

- "Ik vond de sessies bij jou heel bijzonder. Je voelt alles goed aan en 'weet' wat je moet zeggen. Das fijn."

Engelen healing

Een engelen healing wordt (voornamelijk) gedaan door de aartsengelen Michaël en Raphaël. Ik ben hierbij een doorgeefluik voor informatie en/of boodschappen.

Wat komt er o.a. aan bod:

  • Etherische koorden snijden
  • Verwijderen van onnodige energetische ballast
  • Chakra's balanceren

We eindigen altijd met aarden zodat je weer stevig op je benen naar huis gaat.
Een consult duurt 30 minuten en kost € 50,00.


Engelen kaartreading

Heb je altijd al een vraag willen stellen aan je engelen?
Wil je graag informatie over een situatie waar je nu in zit?
Wil je weten of je op de goede weg zit?

Vraag het aan de Engelen tijdens een kaartreading consult!

Jij kunt je vragen stellen en de Engelen geven hun antwoorden via de engelen orakelkaarten. Ik geef aan je door wat ze aan mij duidelijk maken, en de informatie die ze aan je willen geven.
Een consult duurt 30 minuten en kost € 50,00.


Engelen jaarreading

Ontvang informatie van de Engelen over hoe je optimale jaar eruit kan zien. Dit is iets wat voornamelijk interessant is om te doen in december of januari, om zo een idee te krijgen over de kansen die er voor je liggen in het nieuwe jaar.

Je kunt ook voor een jaarreading komen rond je verjaardag. Dan vragen we om informatie over je nieuwe levensjaar.
Een jaarreading duurt ongeveer 60 minuten en kost € 95,00).


Advertorial ForYou Magazine

Advertorial ForYou Magazine

ForYou is een gratis magazine dat ernaar streeft om voor vrouwen in het Nederlandse taalgebied de belangrijkste leverancier van betrouwbare, relevante informatie te zijn voor het vervullen van wensen en het aanreiken van (lokale) oplossingen op het gebied van beauty, health en lifestyle.

Klik HIER voor de online versie van de Kristallen Engel Advertorial op de website van ForYou.