Over mij

Bettina

Mijn naam is Bettina en ik woon samen met mijn vriend in Enschede in een leuk oud huis met een grote tuin. Wij hebben geen kinderen maar wel veel dieren: poezen, kippen, reptielen en vissen en we houden ook bijen. Een stukje van de tuin is gereserveerd als moestuin en we hebben ook een aantal fruitbomen en -struiken staan.

Sinds mijn 26e ben ik op zoek naar spiritualiteit en naar wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Die weg was soms makkelijk, vaak ook niet...

Via Reiki kwam ik in aanraking met energetische behandelingen en ik ben dit ook veel gaan toepassen, voornamelijk bij mezelf.

Ik heb leren mediteren (visualiseren) via de OBOD (Order of Bard, Ovates and Druids). Dit sloot helemaal aan op mijn grote fantasie en liefde voor alles wat te maken had/heeft met koning Arthur en zijn ridders en de Keltische mythologie.

Heel wat cursussen zijn hierop gevolgd: Massage, Shiatsu-massage, Spiertesten en Touch for Health, Kristaltherapie. Dit alles nog steeds vooral voor mezelf.

Pas toen ik bezig ging met Touch of Matrix en samen ging werken met de Engelen voor healing en kaartreading voelde ik dat het tijd was om nu echt door te kunnen geven wat ik heb geleerd.

Ik vind fijn om mensen te mogen helpen om zichzelf terug te vinden en ze te helpen om blokkades op te lossen.

Ook blijft er nog heel veel moois om te leren en natuurlijk is er altijd weer ruimte om zelf te mogen groeien.
In de nieuwsbrief van Bewust Twente staat elke aflevering een interview met 1 van de leden.
In de aflevering van februari staat het interview van Patty Kwast (www.PPOrganizing.nl) met mij.

interview Bewust Twente